De man achter Hilboezen Fiscaal Advies is Klaas Hilboezen (1972). Ik woon in Bedum en ben getrouwd met Jeanette. Samen zijn wij de ouders van twee dochters en een zoon. 

In 1996 heb ik de studie Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Vanaf dat moment ben ik werkzaam in de fiscale adviespraktijk. Gedurende 22 jaar werkte ik voor grote advieskantoren en vanaf 2018 ben ik actief als zelfstandig belastingadviseur.

Ik heb ruime ervaring in het adviseren van (familie)bedrijven op het gebied van onder andere rechtsvorm, herstructurering, fusie, splitsing en bedrijfsoverdracht. Daarnaast adviseer ik ondernemers, directeuren-grootaandeelhouders en (vermogende) particulieren op het gebied van hun persoonlijke financiële situatie (bijv. inkomens- en vermogensplanning, schenkingen en testamenten).

Als allround fiscalist heb ik een brede kennis van de fiscale wet- en regelgeving, waaronder inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting, erfbelasting, btw en overdrachtsbelasting.